Meslekte 50. Yılını dolduran Vehbi Yücel 1964 senesinde Erzincan'dan İstanbul'un Sariyer ilçesine gelmiştir. Sarıyer'de amcasının oğlu Nuh Yücel’in yanına yerleşmiş ve Kasaplık mesleğine başlamıştır. 16 sene beraber çalıştığı akrabaları ile 12 sene ortak çalıştıktan sonra 1992 'de kendi Kasap dükkanını açmıştır.2000 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan oğlu Sinan Yücel ile ürün ve hizmetlerinde kaliteye önem vermiş ve işletme faaliyeti yeni bir vizyon kazanmıştır.

Geleneksel Aile Kasabı anlayışını sürdüren Kasap Vehbi mutfakların temel ihtiyacı olan et ve tavuk ürünlerini satışa sunmaktadır. 50 yıllık tecrübe ve deneyimi ile müşterilerine sunacağı kaliteli kuzu ve dana etlerini titizlikle seçip özenle hazırlayıp müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. "Kaliteli et ve kaliteli hizmet" anlayışı ile mutfaklarınızda pişireceğiniz yemeklere uygun eti dolabından seçerek bu seçime uygun yemek tarifleri de önermektedir.